15 травня 2024, середа

Вибори на Кіровоградщині ONLINE (оновлюється постійно)

Сьогодні Кіровоградщина, як і більшість України обиратиме депутатів на позачергових виборах до Верховної Ради Укарїни. Усього по Україні до владного корита рвуться 6670 кандидатів (як у списку, так і в одномандатних округах), з яких на Кіровоградщині по чотирьох округах (99-103) міряються силами 80 кандидатів, висунутих партіями і шляхом самовисування. Крім того, до парламенту України хочуть потрапити 29 політичних сил.

Журналісти Златополя через цей матеріал, що постійно оновлюється, триматимуть вас у курсі найцікавіших моментів Дня Виборів у Кіровоградській області.

–18-25

Наталія Севідова:

Найбльш неспокійні – Помічна, Новоукраїнка і Бобринець

–18-20

Костянтин Яриніч:

якщо вдасться,  ми зможемо показати інформацію про підкуп виборців і тітушок

–18-00

Знову розпочалася сесія марафону по виборам в Кіровоградському прес-клубі. Кандидат від “Блоку Лівих Сил” Гавриленко стверджує, що напроти його прізвища в бюлетені незаконно поставили печатку “вибув”. Кандидат наголошує, що це порушення, адже він не знімався звиборів.

–17-10

Для тих, хто пропустив, не знав, забув. Кандидати розповідають про махінації, “журналістів” і вибори на Кіровоградщині загалом:

{youtube}v=R7xDmnQcOD8{/youtube}

–16-53

Тим часом у наших сусідів

 

 

–16-05

Станом на 16-00 явка виборців по 99-му округу (м. Кіровоград) складає 43,28% (74 722 виборця)

 

–15-50

 

–15-49

 

–15-40

За двома фактами порушень на виборах в Кіровограді відкрито кримінальні провадження. Про це повідомили під час третьої інформаційної сесії в Кіровоградському прес-клубі представники ГМ “Опора”.

— 15-35

Явка виборців у Кіровограді на даний момент складає 23%. –  представник “Батьківщини” Ігор Козуб.

–15-20

Як виявилося, разом із Найємом, Лещенком та Заліщук від тітушок, які закидали камінням автобус, постраждав ще й фотокор із New York Times. Про це щойно на третій інформсесії Кіровоградського прес-клубу повідомили громадські активісти. 

-15-05

Лариса Онул спростовує наявність зброї в спостерігачів і журналістів, які поїхали від Дендроапрку сьогодні зранку. Як зазначила пані Онул, на 100 окрузі зараз працює більше 200 сотень офіційно зареєстрованих спостерігачів і така ж сама кількість журналістів. Крім того, близько 100 журналістів-спостерігачів працює по 99 ОВО, зазначила Онул. 

–14-47

–14-40

На сотому окрузі представники Київського національного інституту соціології порушують закон, проводячи екзитпол прямо в приміщенні ДВК (дільниця №466)

 

–14-37

Як, на думку кандидатів та їх довірених осіб проходять вибори, можете прочитати тут

–13-57

Тим часом на Кіровоградщині – найвища явка виборців в Україні (станом на 13-30).

–13-50

Станом на 11.30 до міліції надійшло чотири повідомлення, пов’язаних з виборчим процесом, пише Fotoinform
За усіма викладеними у зверненнях фактами наразі проводяться перевірки.
Так, до Знам’янського міського відділу міліції звернулися громадяни з заявою про те, що спостерігачі від одного з кандидатів начебто складають списки громадян, які вже проголосували.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Наразі встановлюються свідки події.
У Маловисківському районі до міліції звернулися громадяни, які стверджували, що один з учасників виборчого процесу намагався винести за межі виборчої дільниці два бюлетені.
На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. У результаті перевірки інформація не знайшла свого підтвердження.
Правоохоронці області продовжують працювати у посиленому режимі.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 

–13-46

 

–13-36

А тим часом штаб Олеся Довгого заявляє про провокаторів з грошима.

–13-30

 

–13-29

 

–13-27

 

–13-15

 

–13-12

Для тих, хто пропустив, або не знав: кандидати розказали про 100-ий округ і каруселі, про перші зафіксовані порушення і про обіди для членів ДВК:

{youtube}v=bD2nB9dJdVE{/youtube}

 

–12-00

 

–11-29

У селі Лаврівка Долинського району (103 ОВК, Кіровоградська область) інформаційні листки про першу десятку партій розмістили від стелею. Про це пише “Гречка“.

–11-15

Допис by Oleksandr Bezzubov.

 

–11-11

-11-06

Сергій Лещенко: 

Продовжується епопея на виборчій дільниці 350230 у селі Казарня, де ми накрили карусель на користь Довгого. Директорка клубу, яка підкуповувала виборців за Довгого і яку тепер опитує міліціонер, встигла подзвонити координаторам Довгому. На дільницю під’їжджають люди Довгого – з посвідченнями… журналістів газети “Світловодськ-Інформ”. Саме ця газета була головним агітаційним аркушем Довгого в 102 окрузі.

 

 

–11-05

Сергій Лещенко:

102 округ. Накрили карусель з підкупу виборців на користь Довгого у селі Казарня. Дільниця – в клубі. Директорка клубу укладала по селу “соціальні угоди” від Довгого, за які платилися по 200 гривень людям. Чоловік її – офіційний спостерігач від Довгого – фіксував на дільниці, хто проголосував з числа підкуплених. Приїхала міліція. Директорка клубу в “непонятку” – каже, що це в неї записані прізвища колективу народної творчості.

 

–10-55

Автобуси з “журналістами” з Дендропарку все таки були, пише “Гречка

{youtube}v=0vyMQtjRli0{/youtube}

{youtube}v=6bJD2NMtlMQ{/youtube}

 

–10-45

 

Кореспондент “Златополя” зафіксував біля Дендропарку 2 автобуси, які нібито їдуть до Києва (близько 10 ранку). Раніше портал “Весь Кіровоград” повідомляв про 18 автобусів із “журналістами”, що нібито від Дендропарку відправляються на територію сотого округу.

[widgetkit id=176]

 

–10-30

 

26 жовтня 2014 о 08 год. 00 хв. в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області успішно відкрились та почали працювати  5 спеціальних виборчих дільниць, на яких мають проголосувати  2194 засуджених та осіб, що тримаються під вартою. 

За матеріалами ДПтС У в Кіровоградській області.

 

–10-25

Середня Дільниця 350458, недостатня кількість кабінок для голосування. По факту 2, має бути 4

 

–10-20

На дільниці №350462 (Новоукраїнка) відсутні правоохоронці (Станом на 9-00)

 

–10-07

Чи їдуть з Дендропарку “журналісти”?

Сайт “Весь Кіровоград” повідомив, що від Дендропарку по округу №100 роз’їжджаються “журналісти”. Кореспондент сайту зафіксував 15 автобусів (!) “журналістів”. Водночас, кореспондент “Златополя” біля Дендропарку помітив лише 2 мікроавтобуси, якими збиралися їхати люди. Пасажири автобусів заявили, що їдуть до Києва. 

 

—9-57

На сотому окрузі – порушення:

Ярослав Бублик, кандидат від 100 округу повідомив, що усі дільниці вчасно відкрились і працюють, але на деяких дільницях невірна кількість бюлетенів. Наприклад, на трьох дільницях округу менше бюлетенів ніж проживає у тих населених пунктах проживає населення. Про це пише “Гречка”
Водночас на с. Новому Кіровоградського району на дільниці, що знаходиться у психіатричній лікарні, привезли на 30 % більше бюлетенів, ніж там зареєстровано виборців.
Павло Любченко, кандидат від радикалів по 100-му округу, заявив, що на дільницях спостерігаються численні порушення в розміщенні програм та автобіографій кандидатів (у багатьох випадках вони відсутні), а також подекуди біля дільниць і досі не прибрана політична агітація кандидатів.
 
—9-53

У селі Богданівка (102 округ) зафіксовано порушення: відсутні інформаційні плакати кандидатів. (Андрій Лаврусь)

 

—9-44

Андрій Лаврусь:

Телефонують члени двк і повідомляють, що вчора увечері технічні кандидати Довгого від Народного фронту (Лібега) та БПП (Бондар) провели заміни по керівному складу двк.

 

— 9-38

Картина маслом: Колледж статистики. 8:05. На входе-выходе мальчик и девочка. Представляются какой-то газетой. Проводят соцопрос. Что за соцопрос в 8:05??? Чи не экзит-пол часом? 

 

—9-25

Кандидат в нардепи Костянтин Яриніч заявив у прес-клубі, що у нього є інформація про провокації від опонента, пише Гречка:

“В мене є інформпція про те, що один із моїх опонентів готує провокації. На дільницях відкрито будуть ходити агітатори ніби від мене будуть пропонуватb гроші dиборцям, щоб вони голосували за Костянтина Яриніча”

— 9-24

 

УМВС області заявила, що на Кіровоградщині відкрито 923 дільниці:

26.10.2014 року у Кіровоградській області 923 виборчі дільниці розпочали свою роботу без будь-яких порушень.
Працівники міліції продовжують нести службу з охорони громадського порядку на територіях, прилеглих до дільниць.
Правоохоронці ще раз звертаються до жителів міста й області з проханням під час здійснення волевиявлення бути ввічливими та толерантними, поважати один одного, не допускати порушень правопорядку та інших протиправних дій.
Про усі випадки порушень виборчого законодавства повідомляйте по лінії «102» або за телефоном (0522) 24-15-60.

 

— 9-15

У Новоукраїнці толком не змогли зачистити місто від політичної агітації: так виглядають опори електромереж станом на 8 годину ранку:

 

 

Вибори на Кіровоградщині ONLINE (оновлюється постійно)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований