18 травня 2024, субота

У районній лікарні на Кіровоградщині немає чим годувати пацієнтів

У Бобринецькій центральній районній лікарні, що на Кіровоградщині, оголосили про збір продуктів харчування, у зв'язку зі скрутною ситуацією по проведенню харчування в стаціонарі ЦРЛ, пише Гречка
 
"В зв'язку зі скрутною ситуацією по проведенню харчування в стаціонарі Бобринецької ЦРЛ, Бобринецька РДА, виконавчий комітет сільської ради, просить небайдужих громадян прийняти участь у зборі продуктів харчування: картопля, морква, капуста, буряк, цибуля, часник, для подальшої передачі до ЦРЛ", – йдеться  в оголошенні, розташованому на дошці біля  Чарівненської сільської ради, виконавчого комітету Бобринецького району.
Чому в медичному закладі склалася така ситуація із харчуванням, дізнавалися у директора департаменту здоров'я Кіровоградської області Олега Рибальченка, який запевнив, що в інших районах подібних проблем немає, а щодо даного випадку, потрібно шукати пояснення у райдержадміністрації Бобринця.
"Медична субвенція фінансує всі медичні заклади районів в однаковій мірі. Мені ця ситуація невідома, але, щоб отримати відповідь нам потрібно звернутися до голови райдержадміністрації і розпитати в чому саме полягає проблема. В інших районах немає такої ситуації. Держава розподіляє фінансовий ресурс бюджету відповідно до кількості населення на території в рівній мірі. Можливо, вони хочуть покращеного харчування, як варіант", – прокоментував Рибальченко.
 
У районній лікарні на Кіровоградщині немає чим годувати пацієнтів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований