02 жовтня 2024, середа

“Укрзалізниця” запускає “Інтерсіті” Кропивницький-Київ

Залізнична компанія "Укрзалізниця" в грудні запускає новий поїзд "Інтерсіті" за маршрутом Київ – Кропивницький (колишній Кіровоград). Про це пише "LB.ua" з посиланням на "Укрзалізницю".
Поїзд відправлятиметься 23:59 з Кропивницького і прибуватиме до Києва о 5:07, передбачені зупинки на станції Їм. Тараса Шевченка (місто Сміла) і в Знам'янці. Зворотній рейс відправлятиметься о 17:50 з Києва і прибуватиме до Кропивницький о 22:50. Тривалість поїздки на "Інтерсіті" буде менше в порівнянні з автобусами.
Ціна на перший клас приблизно складе 150 гривень, на другий – 90.
"Запуск Інтерсіті Кропивницький-Київ дозволить з'єднати два міста зручним залізничним сполученням, а через час в дорозі і ціни квитка поїзд вигідніший ніж маршрутки Тепер жителі Кропивницького зможуть приїхати вранці до Києва, вирішити потрібні справи і поїхати назад, щоб ввечері вже бути вдома"- розповів LB.ua в.о. директора з пасажирських перевезень і "Укрзалізниці сервісу" Ігор Романків.
Від редакції: Цікаво, що два причепні вагони до Києва з Кропивницького в дорозі перебувають практично такий же час, як і "швидкісний" "Інтерсіті".

 

“Укрзалізниця” запускає “Інтерсіті” Кропивницький-Київ
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований