20 травня 2024, понеділок

В Олександрії відремонтували об’їзну дорогу

Під час робочої поїздки до Олександрійського району голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко ознайомився з результатами ремонту об'їзної дороги у місті Олександрії. Про це Златополю повідомили у прес-службі КОДА.
– Це важливий транспортний напрямок, і завдяки його реконструкції важковаговий транспорт відтепер не розбиватиме центральні вулиці міста, а оминатиме їх об’їзною дорогою, – зазначив очільник області.
Капітальний ремонт асфальтобетонного покриття був проведений силами ТОВ "Дор-Строй" на трьох ділянках дороги протяжністю 2,3 км (0,7 км, 1 км та 0,6 км). Загальна тоннажність використаного під час реконструкції асфальту становить 5,5 тис. тонн. Вартість робіт склала майже 8 млн. грн.
Голова облдержадміністрації також зауважив, що під час ремонту були застосовані сучасні європейські технології, сприяла й погода, тож об'їзна повинна слугувати щонайменше 10 років без проведення поточного ремонту.
Сергій Кузьменко відзначив, що завдяки урядовій ініціативі у державі реалізовується масштабний проект з реконструкції автомобільних доріг. – Якщо у минулому році в
області взагалі не було коштів на проведення середнього та капітального ремонтів автошляхів, то у нинішньому, завдяки коштам Державного бюджету, це стало можливим.
Це, зокрема, кошти, що надійшли як субвенція на соціально-економічний розвиток та кошти, що область отримала напряму через "Укравтодор" – на проведення середнього поточного ремонту. Загалом, на ремонт та реконструкцію автомобільних доріг в області виділено більше 300 млн. грн., – повідомив посадовець.
– Завдяки цьому на території Кіровоградщини проводиться реконструкція кількох важливих автомобільних сполучень, зокрема, Стрийського напрямку, де відремонтовано 10 кілометрів, та ділянки дороги Київ – Дніпро (Знамянка – Луганськ – Ізварине), де реконструйовано 30 кілометрів дорожнього покриття, – зазначив голова облдержадміністрації.
фото прес-служби КОДА
 

В Олександрії відремонтували об’їзну дорогу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований