01 жовтня 2024, вівторок

На Кіровоградщині створять 51 спроможну територіальну громаду

Вчора, другого листопада, відбулась перша частина засідання обласної робочої групи з підготовки проекту перспективного плану формування територій громад у Кіровоградській області. Врахувавши усі пропозиції районних робочих груп та методику формування спроможних територіальних громад, затверджену Кабміном, облдержадміністрація пропонує депутатам Кіровоградської облради розглянути модель перспективного плану, до якого увійшла 51 ОТГ. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на УНН-Центр.
Члени робочої групи обговорили зміни до проекту перспективного плану, який буде винесено для повторного розгляду на сесії обласної ради, що запланована на п`ятницю, 18 листопада.
У обговоренні взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств, а також представники асоціацій, які координують в області відповідну роботу.
Оскільки на засідання не з’явилися представники депутатського корпусу обласної ради, які є членами робочої групи, було вирішено не закривати засідання, а провести його другу частину наступного тижня вже за їх участі.

Фото – з порталу УНН 

На Кіровоградщині створять 51 спроможну територіальну громаду
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований