01 жовтня 2024, вівторок

Лісівники Кіровоградщини приймали колег з усієї України (ФОТО)

Днями Кіровоградщина гостинно зустрічала лісничих – представників всіх регіонів України, які проходили курси підвищення кваліфікації в об'єднанні «Укрцентеркадриліс» у м.Боярка (Київщина) та обмінювалися досвідом роботи.
Особливо приємно і цікаво було поспілкуватися з колегами Оникіївським лісівникам, передає кореспондент Златополя у Малій Висці, що на Кіровоградщині.  
Як розповіла  головний лісничий  Держлісгоспу Людмила Поркуян, це був не перший такий візит – у листопаді 2011 року оникіївці вже приймали на своїй території таку делегацію. Тож, цікаво було побачити знайомих,, почути їх враження.
– Незважаючи на доволі прохолодну погоду, колеги з захопленням проводили огляд території дендрологічного саду, території лісгоспу та лісництва, декоративно-тепличного господарства, вольєрного господарства. Побували вони і на деревообробній дільниці, пройшлися приміщеннями адміністративних будівель, просвітницької кімнати, насіннєсховища, пунктом зосередження протипожежного інвентаря.
Вражень було багато, в тому числі і від того, як із простих матеріалів оникіївці зуміли створити справжні маленькі рекреаційні шедеври, розмістивши їх на території під назвою "Лісовими стежками ".
"Сподіваємось, що щирі відгуки про наше підприємство для колег з інших регіонів будуть не тільки приємними спогадами, а й стануть корисним досвідом.,"- зазначила Людмила Поркуян, підводячи підсумки візиту.
Фото – Златопіль
Лісівники Кіровоградщини приймали колег з усієї України (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований