01 жовтня 2024, вівторок

Міська влада стверджує, що комунальники Кропивницького вже готові чистити сніг

Спеціальна комунальна техніка, яка працюватиме на дорогах Кропивницького взимку, вже готова до роботи. Про це пише Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
Як повідомили в КП “Кіровоград – Універсал 2005”, переобладнання спецтехніки і оснащення її засобами для бортьби з льодом  і снігом розпочалося 1 листопада.
До боротьби з негодою в обласному центрі працівники комунального підприємства підготовили 4 піскорозкидувачі, 6 плунжерно-щіткових очисників, 8 самоскидів і навантажувачів, 6 підмітально-прибиральних тракторів та 2 автогрейдери.
У достатній кількості заготовлені і  посипкові матеріали: вже закуплено 254 тони солі, а також оголошено торги на 10 тис. тон відсіву через електронну систему публічних закупівель ProZorro.
Для ефективного використання наявної техніки вся територія Кропивницького розподілена на умовні сектори, а комунальники мають чіткий розроблений графік цілодобового чергування техніки та маршрути прибирання міста. Тож люди і техніка вчасно і оперативно реагуватимуть на зміну ситуації  в умовах ожеледиці та сильних снігопадів. 
Ілюстрація – svan.com.ua
Міська влада стверджує, що комунальники Кропивницького вже готові чистити сніг
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований