01 жовтня 2024, вівторок

Платники Кіровоградщини сплатили майже 1,9 млрд.грн. податку на доходи фізичних осіб

Податок на доходи фізичних осіб є одним із основних джерел наповнення бюджету. Цього року працюючими мешканцями Кіровоградщини сплачено  1 мільярд 850 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Cума сплаченого податку з доходів перевищує аналогічні показники минулого року на 52,2 відсотків або 634 мільйонів гривень. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ ДФС в області.
При цьому до державного бюджету надійшло 474,2 мільйонів гривень ПДФО,  індикативне завдання виконано на 117,6 відсотків. Відповідно бюджети місцевих громад отримали 1 мільярд 376 мільйонів гривень податку, що становить 117,8 відсотків, додатково отримано 207 мільйонів гривень.
Нагадаємо, з 1 січня 2016 року застосовується базова ставка 18% до усієї бази оподаткування, незалежно від її розміру щодо доходів, нарахованих (виплачених, наданих у тому числі, але не виключно у формі: заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами.
фото з власного архіву "Златополя"
 
Платники Кіровоградщини сплатили майже 1,9 млрд.грн. податку на доходи фізичних осіб
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований