20 травня 2024, понеділок

У Кропивницькому страйкували тепловики

Сьогодні з 8 ранку на теплогенеруючому підприємстві ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" влаштували страйк працівники. Біля офісу підприємства зібралося кілька сотень тепловиків. Причиною мітингу, за словами працівників, є піврічна невиплата зарплати. Людям не платать ще з весни, більшість працівників сьогодні ходять на роботу фактично безплатно. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на Рідний Край.
Заступник директора підприємства Анатолій Таран повідомив, що затримка виплати зарплат пов'язана із заборгованістю підприємства. Зокрема є велика заборгованість населення та заборгованість підприємства за спожитий газ перед НАК "Нафтогаз". 80% коштів, які сьогодні надходять на рахунки підприємства, автоматично перераховуються національному теплопостачальнику, решта 20% – йде на зарплату. На підприємстві запевняють, що зарплати намагаються виплачувати людям по мірі надходжень. 
Тепловики висловили побоювання, що після їх акції до них застосовуватимуть "репресії" та думають звертатися до міського голови. 
фото – "Рідний Край"
 

У Кропивницькому страйкували тепловики
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований