30 вересня 2024, понеділок

Молоді Кропивницького допомагають знайти роботу

На базі Інформаційно-консультаційного центру обласного центру зайнятості триває робота студентського клубу «Ініціатива», завдання якого полягає саме в підготовці молодих людей до професійної діяльності, сприянні їм у побудові стратегії пошуку роботи, розвитку психологічних якостей успішної людини на основі потенційних можливостей особистості, активізації прагнення до професійної самореалізації тощо. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградського обласного центру зайнятості.
Учасниками чергового засідання стали студенти Кіровоградського інституту Міжнародної Академії управління персоналом, під час якого, зокрема, було зазначено, що молодь є, з одного боку, найактивнішим, а з іншого – найбільш уразливим сегментом ринку праці. 
Студенти дізналися про можливості їхнього працевлаштування в сучасних умовах, переваги та недоліки молодих фахівців. Уміння презентувати свої особистісні та професійні якості – запорука вдалого працевлаштування та майбутнього успіху.
Крім цього, студентами обговорювалися напрямки подальшої роботи клубу та його регламент. З урахуванням їхніх побажань була визначена тематика наступних занять.
фото з власного орхіву "Златополя"
Молоді Кропивницького допомагають знайти роботу
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований