01 жовтня 2024, вівторок

У Кропивницькому вихованці “Нашого дому” провели один день з патрулем

Вихованці комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» взяли участь в акції "День з патрулем" в Управлінні патрульної поліції Кропивницького, яку провели для них спеціалісти в рамках проекту "ПОЛіС". Про це Златополю повідомили у прес-службі міськради.
Метою акції, відзначили члени  Благодійного Фонду «Повернення до життя» – її організатори, стало бажання познайомити підлітків з роботою поліції, пояснити їм їхні права та обов'язки, а також дати зрозуміти, що відповідальність за вчинки починається з кожного особисто.
Під час зустрічі вихованці дитячого будинку, а це переважно хлопці віком 14-16 років, задавали багато запитань та обговорили правила безпеки. Спілкування з поліцією дало свій результат: впродовж двох годин думка підлітків про роботу охоронців громадського порядку змінилася кардинально. Якщо до зустрічі хлопці відкрито говорили, що ніколи не підуть до поліції, бо це не престижно, то після екскурсії та знайомства зрозуміли, що це складна, відповідальна робота та почали цікавитись з якого року можна вступити до лав поліції, і чи можуть вони допомагати патрульним вже зараз. 
Незважаючи на холодну погоду, зустріч пройшла в дружній та теплій атмосфері. По закінченню акції було влаштоване чаювання з поліцейськими, після чого діти, на спеціальному плакаті, написали теплі побажання для своїх нових друзів – патрульних поліцейських.
фото прес-служба КМР
У Кропивницькому вихованці “Нашого дому” провели один день з патрулем
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований