14 травня 2024, вівторок

У Кропивницькому презентують пам’ятку учасника АТО

10 листопада о 12 годині в прес – клубі м. Кропивницького (вул. Соборна, 1А,   ТЦ «Копілка», ІІ поверх) відбудеться презентація «Пам’ятки учасникам АТО», яка є  інформаційним посібником про права, обов’язки та соціальні гарантії учасників АТО.  Про це Златополю повідомили організатори.
Пам’ятка учасника АТО була розроблена юристами-волонтерами ВПГО «Юридична Сотня», затверджена та перевірена фахівцями з Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО та Генерального Штабу Збройних Сил України. 
Матеріал викладений у легкодоступній графічній формі на 168 сторінок. Покрокові інструкції допомагають і ветеранам, і військовослужбовцям, і членам їх родин не лише дізнатися про власні права, але й добитися їх реалізації та захисту. «Така книжечка має бути в кишені кожного учасника АТО», – зазначає Леся Василенко, голова ГО «Юридична Сотня».
В рамках презентації Пам’ятки хочемо звернути увагу на загальний рівень поінформованості ветеранів та військовослужбовців про їх права та доступ до якісної правової допомоги. 
Учасники прес-брифінгу: 
– Антон Красов, правозахисник, юрист ВПГО "Юридична Сотня";
 – Світлана Марченко, представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в Кіровоградській області. 
У разі виникнення додаткових питань звертайтесь за телефоном: 050-15-22-903 (для ЗМІ).
фото організаторів
 
У Кропивницькому презентують пам’ятку учасника АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований