03 травня 2024, п’ятниця

Обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи (АНОНС)

З 26 по 30 грудня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи: 
Зима чарівна пора, пора веселощів та сюрпризів. Протягом новорічних свят у бібліотеці будуть діяти такі книжкові виставки:
– «Зимові фантазії» (Новорічний хенд-мейд) Відділ СТТМ;
– виставка-інсталяція «Від Миколая до Різдва» (відділ абонементу);
– «Новорічно-різдвяна містерія» (відділ абонементу);
– «Мелодії зимових свят» (відділ популяризації книги);
– «Різдво – у кожне серце» (відділ популяризації книги);
У відділі популяризації книги продовжує діяти книжкова виставка «Часів минулих таємниці». Література представлена на виставці розповість користувачам про загадкові історичні події та долі цікавих людей.
27 та 28 грудня о 13.00 працівники відділу мистецтв проведуть справжні Українські вечорниці. З давна існувала у нашого народу чудова традиція – вечорниці. Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, ми на вечорницях відроджуємо усе найдорожче, що є у народу: його мову, пісню, історію….Тож під час заходу його учасники дізнаються про чудову історію святкування вечорниць. 
Щопонеділка, середи та неділі о 10.00 проходять курси комп’ютерної грамотності «Основи роботи на комп’ютері» за підтримки міжнародного фонду ІДЕА в рамках програми Microsoft Unlimited Potential. Учасники курсів отримають вичерпну інформацію та навички роботи з різними програмами та сервісами Microsoft.
фото – прес-служби бібліотеки
 

Обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи (АНОНС)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований