28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому подорожчає проїзд в маршрутках, але точної дати ще немає

Два засідання виконавчого комітету, декілька обговорень за участі посадовців, депутатів та перевізників, години дебатів і от, рішення про підвищення тарифу на проїзд в громадському транспорті Кропивницького прийнято, інформує Златопіль. 
Зауважимо, що голосували виконкомівці по кожному перевізнику окремо, перед цим, однак, проговоривши загальну концепцію рішення – проїзд в автобусах, які їздять в звичайному режимі руху (маршрут №274) відтепер коштуватиме 4 гривні, а вартість проїзду в маршрутках складатиме 4 гривні 50 копійок.
Міський голова Андрій Райкович окремо зауважив, що дані тарифи є граничними а не фіксованими, тобто підприємство-перевізник, за бажанням, може перевозити пасажирів і за більш низькими тарифами.
Окрім самого тарифу до рішень виконкому, після обговорення, було вирішено додати й пункт про обов'язковість встновлення протягом року системи GPS-навігації та подальшого її підключення до єдиної міської системи диспетчеризації, яка зараз діє на базі КП "Електротранс".
У підсумку очільник міста пообіцяв, що після підняття тарифу міська рада більш прискіпливо слідкуватиме за дотриманням перевізниками умов договору та у разі їх порушення розриватиме дані документи до закінчення строку їх дії.
За інформацією начальника управління транспорту КМР Олександра Вергуна, підвищення вартості проїзду вступить в силу після підписання ддодаткової угоди між перевізниками і міськрадою. Орієнтовно, за словами чиновника, це підписання відбудеться в понеділок.
Фото – Златопіль
 

У Кропивницькому подорожчає проїзд в маршрутках, але точної дати ще немає
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований