29 вересня 2024, неділя

У електронній декларації начальника поліції Кіровоградської області сталася технічна помилка

У електронній декларації очільника Головного управління Нацполіції Кіровоградської області Сергія Кондрашенка сталася технічна помилка, що призвела до дублювання данних.
Про це Сергій Кондрашенко повідомив на своїй сторінці у Facebook, інформує Златопіль.
Як повідомив Сергій Кондрашенко, викладена в декларації інформація про майно через технічну помилку відобразилася з подвоєнням.
– Вважаю за необхідне прояснити питання, яке стало «гарячою» темою для обговорення. Воно стосується моєї декларації за минулий рік, оприлюдненої відповідно до Закону на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції. Офіційно повідомляю усім, хто цікавиться: викладена в ній інформація про майно через технічну помилку відобразилася з подвоєнням.Тож про збільшення статків Сергія Кондрашенка не йдеться. 
На жаль, подібну технічну помилку може виправляти не сам декларант, а відповідна технічна служба сайту. 
Офіційне звернення з цього приводу вже надіслав. Сподіваюся на те, що оновлений варіант так само буде цікавий авторам попередніх публікації, хоча і не впевнений. – написав Сергій Кондрашенко.
Самостійно виправити технічну помилку на сайті НАЗК декларант не має змоги – цим повинні займатися відповідні технічні служби. Відповідне звернення Сергій Кондрашенко уже надіслав.
Фото – зі сторінки Сергія Кондрашенка в Facebook
 

У електронній декларації начальника поліції Кіровоградської області сталася технічна помилка
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований