28 вересня 2024, субота

Кіровоградська ОДА ініціює створення робочої групи з підготовки до нового мистецького фестивалю

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко під час ранкової апаратної наради ініціював створення робочої групи з підготовки до проведення нового мистецького фестивалю, який відбудеться восено цього року. 
Відповідальною за створення даної групи було призначено директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації Валентину Животовську, інформує кореспондент Златополя
На думку посадовця, до роботи мають бути залучені не лише управлінці та чиновники, а й працівники сфери культури та мистецтва.
"Необхідно не лише визначитись з концепцією майбутнього заходу, а й пропрацювати питання транспортного сполучення, розселення та харчування гостей міста та області. У будь якому випадку, проведення такого масштабного заходу для Кропивницького та Кіровоградщини є викликом, що може продемонструвати всі наші позитивні сторони та недопрацювання", – акцентував Кузьменко.
Нагадаємо, у Кропивницькому восени планують провести всеукраїнський мистецький фестиваль, на який з державного бюджету виділили 7 млн. грн. Інформацію про це підтвердив Міністр культури України Євген Нищук 6 березня під час робочого візиту до Кропивницького.
Фото – Златопіль
 

Кіровоградська ОДА ініціює створення робочої групи з підготовки до нового мистецького фестивалю
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований