28 вересня 2024, субота

Гемодіалізне відділення в Кропивницькому обіцяють відкрити в третьому кварталі цього року

Сьогодні, 17 березня, заступник міського голови Наталія Дзюба провела зустріч із директором компанії “Буд-Альянс Групп” Сергієм Кравченком щодо узгодження графіків проведення реконструкції приміщень міської лікарні №2 імені Святої Анни під розміщення гемодіалізного відділення.
Про це інформує Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
Наприкінці минулого року, 16 листопада, міський голова Кропивницького Андрій Райкович підписав меморандум із представництвом відомої німецької компанії “Fresenius Medical Care” щодо реалізації проекту створення гемодіалізного відділення в обласному центрі.
Оскільки лікарня святої Анни є пам’яткою культури, проект її реконструкції потребував довгого часу і багатьох узгоджень в інстанціях різного рівня.
– Нарешті цей шлях ми пройшли і маємо отримати дозвіл відділу охорони культурної спадщини ОДА та розпочати роботи, – відзначив Сергій Кравченко. – Орієнтовно у третьому кварталі відділ гемодіалізу у Кропивницькому буде введений в експлуатацію. Те, що проект буде успішно реалізований, у нас немає жодних сумнівів, адже для нас – це четвертий гемодіалізний центр, який ми відкриватимемо.
Заступниця мера підкреслила, що проект у Кропивницькому реалізується повністю за інвестиційні кошти і жодної бюджетної копійки ми не використовуємо для облаштування відділення гемодіалізу.
Нагадаємо, після реорганізації пологового, попри обіцянки міської влади, нову роботу почали шукати чверть сотні медичних працівників
Фото – прес-служба КМР
 

Гемодіалізне відділення в Кропивницькому обіцяють відкрити в третьому кварталі цього року
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований