28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому відзначили третю річницю відродження Національної гвардії (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 23 березня, у Кропивницькому на площі Героїв майдану відзначили третю річницю із дня заснування відродженої Національної гвардії. Участь у заході взяли керівники міста та області, Кіровоградського району (він здійснє шефство над нацгвардійцями), військові, небайдужі містяни.
Розпочалися урочистості з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих за Незалежність нашої країни бійців Національної гвардії.  Кращих нацгвардійців відзначили подяками та грамотами Кіровоградської ОДА, Кіровоградської облради, Кіровоградської РДА, медалі, подяки та заохочення від керівництва Національної гвардії, поліції. Кіровоградська РДА іще й преміювала підшефних нацгвардійців, інформує кореспондент Златополя.

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко у вітальному слові відзначив надзвичайний вклад бійців НАціональної гвардії в захист української державності та Незалежності нашої Батьківщини. 

За зразкове виконання службових обов'язків, особистий вагомий внесок у забезпечення охорони громадського порядку та з нагоди 3-ої річниці з дня створення Національної гвардії України Олександр Чорноіваненко нагородив Грамотою Кіровоградської обласної ради:
– Слюсаря-сантехніка групи обслуговування взводу матеріально-технічного забезпечення стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) військової частини 3011 Національної гвардії України Володимира Гулька.
– техніка (начальника групи) групи обслуговування взводу матеріально-технічного забезпечення стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) військової частини 3011 Національної гвардії України, прапорщика Віталія Мучлера
– техніка (з безпеки дорожнього руху) – начальника КТП стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) військової частини 3011 Національної гвардії України, старшого прапорщика Олександра Федотова.
та вручив їм цінні подарунки – настінні годинники.

Окрім урочистого мітингу, нацгвардійці на головній площі обласного центру презентували іще й власну техніку – позашляховики, спецавтомобілі, бронетранспортери, що особливо сподобалося дітлахам. 

Дружина загиблого Героя АТО полоковника Павла Сніцара Леся отримала відзнаку Національної гвардії. 
Зазначимо також, що голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко отримав медаль "За сприяння Національній гвардії України"  

Як повідомила "Акула", цього року на підтримку Національної гвардії та для укомплектування части, облдержадміністрація та обласна рада придбала п’ять одиниць необхідної техніки.

Фото та Відео – "Златопіль"

 

У Кропивницькому відзначили третю річницю відродження Національної гвардії (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований