17 травня 2024, п’ятниця

Завтра у Кропивницькому відбудеться загальноміська зарядка

Завтра, 6 квітня, у Кропивницькому відбудеться загальноміська ранкова зарядка, під час якої будуть заряджати толерантністю. Принаймні, це обіцяють організатори заходу – Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», що уже другий рік поспіль проводить такий захід у нашому місті. 

– Ви бажаєте почати свій ранок з гарного настрою і толерантності? Тоді запрошуємо вас на загальноміську ранкову зарядку «Зарядись толерантністю», яка відбудеться 6 квітня о 8 ранку на стадіоні футбольного клубу «Зірка». – закликають організатори.
Як повідомляється, цьогорічний меседж "Зарядись толерантністю" організатори визначили недаремно. Уже цього року Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» вперше направило більше мільйона гривень на зупинення епідемії ВІЛ/СНІДу у Кропивницькому. І один із головних компонентів цієї роботи – формування толерантності.
Замість квитка на стадіон, всі учасники отримуватимуть червоні стрічки – символ боротьби зі СНІДом. Замість футбольного поєдинку на стадіоні, ранкова зарядка у підтримку толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних, та й загалом один до одного.
– Готуйте спортивну форму, запрошуйте друзів і приходьте на загальноміську ранкову зарядку! – запрошують містян.
Фото – vashsport.com.
Завтра у Кропивницькому відбудеться загальноміська зарядка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований