19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому завершили капітальний ремонт ще у трьох шкільних спортивних залах (ФОТО)

У Кропивницькому вперше за рік було капітально відремонтовано сім спортивних залів, повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
Учора, 27 березня, у Кропивницькому, після виконаних капремонтів, відкрили ще три оновлені зали у школах міста. Керівництво міста, спортивна громадськість урочисто перерізали стрічки і дали старт юним спортсменам на початок занять фізичною культурою і спортом у сучасних, із найновішим обладнанням приміщеннях відразу трьох закладів освіти обласного центру – № 17, 4 та 23.
Так, у загальноосвітній школі №17 замість старої підлоги постелено нове спеціальне спортивне покриття, замінені вікна, вирівняні та пофарбовані стіни, оздоблені тематичними малюнками. Також оновлену залу обладнали сучaсними систeмaми вeнтиляції тa освітлeння. Загалом на капітальний ремонт зали у школі №17 витрачено 1, 459 мільйонів гривень та закуплено спортивний інвентар на 60 тисяч гривень.
У спортивній зaлі школи №23 нeобхідність робити кaпітaльний рeмонт виниклa чeрeз тріщини, які утворились у стінaх будівлі. В ході рeконструкції булa повністю зaмінeнa електромережа, вікнa зменшили у розмірах для крaщого тeплозбeрeжeння і усунeння протягів. Ремонт спортивної зали коштував 400 тисяч гривень, а придбання баскетбольних щитів, волейбольної сітки та гімнастичних лав обійшлося трохи більше, як 43 тисячі гривень.
На ремонт у загальноосвітній школі №4 із міського бюджету було виділено 1, 198 мільйона гривень. У залі відремонтовані стіни і стеля, замінені вікна, постелена спеціальна спортивна підлога, а крім того, наведений лад у роздягальнях. Встановлений і новий спортивний інвентар на суму 65, 8 тисяч гривень.

– Тепер покращувати свої спортивні здобутки ви зможете в найкращих умовах, – зазначив під час вітальної промови Андрій Райкович. – Ми пишаємося, тим, що в нашому місті є така талановита молодь, і нам є для кого, і заради кого працювати. Тож ми і надалі будемо відновлювати спортивні зали в школах, купувати мультимедійні дошки та облаштовувати комп’ютерні класи. Адже нам потрібна здорова, освічена, талановита молодь.

Фото – КМР
У Кропивницькому завершили капітальний ремонт ще у трьох шкільних спортивних залах (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований