06 жовтня 2024, неділя

Мер Кропивницького задекларував майже 16 мільйонів гривень доходів

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович задекларував дохід за 2016 рік у сумі 15,989 млн грн. Окрім цього, очільник міста має мільйонні статки у національній та іноземній валюті готівкою та на рахунках банків. 
Про це інформує УНН-Центр з посиланням на декларацію Андрія Райковича, передає Златопіль.
Згідно з документом, міський голова напередодні Нового року отримав у власніть житловий будинок площею 46,1 кв.м та земельну ділянку площею 2 тис кв.м у с.Суботці Знам’янського району на Кіровоградщині. Окрім цього нерухомого майна, А.Райкович володіє ще двома будинками та 14 земельними ділянками.
Дохід міського голови за 2016 рік ледь сягнув 16 млн грн. Найбільшу частину доходу минулого року складає роялті товариства з обмеженою відповідальністю, яким володіє Андрій Райкович — 15,915 млн грн. Решта доходу — зарплатня, дивіденди, пансіон почесного громадянина міста.
Окрім мільйонних доходів, міський голова Кропивницького задекларував чималі грошові збереження. Зокрема, Андрій Райкович зазначив у декларації, що зберігає готівкою 5,3 млн грн, 12 тис. євро та 18 тис. доларів. Ще півмільйона гривень, 569 євро та 241 долар очільник міста зберігає в українських банках. Близько 129 тис. євро Андрій Райкович передав на зберігання закордонним банкам в Австрії та Німеччині.
Міський голова також має корпоративні права на приватні підприємства і є кінцевим бенефіціаром чотирьох компаній та однієї громадської організації.
Фото – "Гречка"
 

Мер Кропивницького задекларував майже 16 мільйонів гривень доходів
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований