06 жовтня 2024, неділя

У Кропивницькому відкриється відділення Таврійського національного університету

У 2017 році на Кіровоградщині відкриється відділення Таврійського національного університету імені Володимира Вернадського. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив ректор навчального закладу Володимир Казарін, передає кореспондент Златополя
Таврійський національний університет – це кримський вищий навчальний заклад, який у 2016 році переїхав до Києва у зв'язку з анексією Криму Росією.
У Кропивницькому відкриття відділення університету, за словами ректора, має відбутися вже цього року. Для мешканців Кіровоградщини передбачено ліцензований обсяг місць державного замовлення денної та заочної форм навчання. 
Так, за інформацією ректора університету, цього року на Кіровоградщині передбачений ліцензований обсяг на спеціальності: "Фізична культура та спорт" – 25 місць на денну та 25 на заочну форми навчання; "Менеджмент" – 50 місць на заочну форму; "Право" – 40 денна та 40 заочна форми навчання; "Психологія" – 25 денна, 50 заочна форми навчання; "Туризм" – 50 очна, 50 заочна форми навчання; "Здоров'я людини та реабілітація" – 40 денна та 40 заочна форми навчання. Вартість навчання на комерційній основі буде визначена на початку травня. У минулому році навчання "на комерції" коштувало від 4.5 до 7.5 тисяч гривень.

За словами Володимира Казаріна, сьогодні пройшла зустріч з головою обласної ради Олександром Чорноіваненком, під час якої обговорювали процес пошуку та підготовки оптимальної навчальної бази для розміщення університету та гуртожитків у Кропивницькому. 
Також у найближчий час на Кіровоградщині розпочинається регіональна інформаційна кампанія Таврійського національного університету. Вступні іспити до вишу проходитимуть з липня по вересень 2017 року.

Нагадаємо, у Кропивницькому з початку навчального року діє відділення Донецького національного медичного університету.
Фото – Златопіль
У Кропивницькому відкриється відділення Таврійського національного університету
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований