06 жовтня 2024, неділя

Кропивницькі поліцейські вчилися у європейських та канадських експертів взаємодіяти з громадою (ФОТО)

Дільничні офіцери поліції та патрульні пройшли тренінг Консультативної місії Європейського Союзу і Канади щодо роботи з громадськістю, повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію, надану Сектором комунікації поліції Кіровоградської області.
Із 4 по 13 квітня представники КМСЄ та Канадської поліцейської місії в Україні проводили відповідні заходи для працівників підрозділів превентивної діяльності Нацполіції Кіровоградської області та патрульної поліції. Зокрема, участь у тренінгу взяли дільничні офіцери з Кропивницького, Світловодського, Знам’янського відділів та Кіровоградського районного відділення поліції.
У рамках навчання поліцейські розглядали питання, що стосувалися взаємодії з громадськістю, ефективних комунікацій, прав людини та низку інших.

Своїм досвідом із роботи з громадою (community policing) ділилися спікери тренінгу: радник з питань взаємодії поліції з громадою Чічероне Діаконеску (Румунія), радник поліції з питань співпраці з громадськістю Дейл Корра (Канада), спеціаліст з тренінгів з питань взаємодії поліції з громадою Василь Боднарюк (Україна).
По завершенню курсу дільничні офіцери та патрульні отримали сертифікати тренерів. Таким чином працівники поліції мають змогу навчати колег в інших підрозділах.

Учасники тренінгу впевненні, що застосування на практиці здобутих знань сприятиме налагодженню більш тісної співпраці з громадянами, ефективного діалогу та вирішенню проблемних питань.

Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 
Кропивницькі поліцейські вчилися у європейських та канадських експертів взаємодіяти з громадою (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований