05 жовтня 2024, субота

Учасник АТО з Кропивницького потребує термінової допомоги (ФОТО,ДОКУМЕНТИ)

У Кропивницькому 43-річний учасник АТО терміново потребує допомоги, інформує Златопіль.
У червні 2014 року Володимира Ткаченка мобілізували на військову службу. Рік чоловік захищав свою Батьківщину в зоні АТО, де отримав дві контузії. Першу – влітку 2014, другу – в жовтні цього ж року. Після демобілізації дружина Володимира помітила зміни в його стані здоров’я: у нього відбирало мову та спостерігалось порушення координації рухів . А вже через деякий час лікарі діагностували чоловіку астроцитому лівої півкулі головного мозку. За їх словами, пухлина утворилася саме внаслідок контузії, яку чоловік отримав захищаючи рідну Батьківщину. 
У серпні 2016 року лікарі провели успішну операцію з видалення пухлини. Чоловік пройшов курс терапії, але недуга знову нагадала про себе. Уже рік лікарі ведуть боротьбу за його життя. Зараз чоловік у дуже важкому стані перебуває на лікуванні в обласній лікарні міста. Володимир має 2-гу групу інвалідності. 
Наразі на лікування чоловіку потрібно понад 250 тисяч гривень. Родина Володимира віддає останні кошти на лікування свого захисника, але цього недостатньо, аби врятувати його життя.
Реквізити для допомоги: 4149 6054 6142 9177 Ткаченко Тетяна Вікторівна (дружина)
Номер телефону – 095 587 58 99

Фото, документи – від родичів Володимира Ткаченка
Учасник АТО з Кропивницького потребує термінової допомоги (ФОТО,ДОКУМЕНТИ)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований