16 травня 2024, четвер

Кропивницький долучиться до найбільшого в світі наукового хакатону

29-30 квітня 2017 року у Льотній академії НАУ базуватиметься локація найбільшого Всесвітнього наукового хакатону NASA Space Apps Challenge 2017. Про це Златополю повідомили в КЛА НАУ.  
Місце проведення: І корпус Льотної академії (корпус за пам’ятником космонавту), ІІІ поверх, ауд. 317.
Цей конкурс щорічно проводить для учасників всіх країн світу Національне управління з повітроплавання і дослідження космічного простору США (NASA). І вже вдруге академія долучається до його організації. Приємно, що географія хакатону розширюється. Якщо минулого року в Україні було лише дві локації у Кропивницькому та у Києві, то цього року на захід запрошують Кропивницький, Київ, Одеса та Дніпро. Організатором заходу у Кропивницькому є Кластер «ІТ-Альянс 4.0» та Бізнес-школа Льотної академії НАУ. 
Особливістю хакатону NASA Space Apps Challenge 2017 є те, що тему та завдання цьогорічного конкурсу учасники дізналися завчасно та почали працювати над своїми ідеями заздалегідь. В цьому році NASA вирішили приділити основну увагу використанню аерокосмічних технологій для вирішення земних проблем. 29 квітня хакатон вступає у свою активну фазу. 
Найцікавіше буде відбуватися 30 квітня (неділя) о 15.00, коли учасники почнуть презентувати свої проекти членам журі та глядачам.  Тоді ж кожен присутній зможе віддати свій голос за один з проектів у окремому голосуванні. За результатами розгляду буде визначено 1-е і 2-е місця за версією членів журі та переможця за версією глядачів. Окрім призів за перші місця, організатори та партнери конкурсу визначать та нагородять переможців в окремих номінаціях.
Програма заходів на 29-30 квітня 2017 року
29 квітня 2017 року (субота)
8:30 Реєстрація
09:00 привітання та інструктаж 
10:00 Спілкування з іншими локаціями та перехід у робочий режим конкурсу.
30 квітня 2017 року (неділя)
До 13:00 робота над проектами
13:00 завантаження проектів на сервер NASA
13:00 ознайомлення з проектами у режимі вільного спілкування
15:00 презентація робіт журі та глядачам
17:00 підведення підсумків та нагородження 
Ілюстрація – vladivostok3000.ru
 

Кропивницький долучиться до найбільшого в світі наукового хакатону
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований