03 травня 2024, п’ятниця

Патрульна поліція Кропивницького відсвяткувала першу річницю з дня заснування

Рівно рік тому, 28 квітня 2016 року, у Кропивницькому було дано офіційний старт роботи Патрульної поліції. За цей рік патрульними було опрацьовано майже 85 тисяч подій, складено понад 12,5 тисяч протоколів, розкрито 51 ДТП, з місця подій яких зникали водії, накладено стягнень на 5 мільйонів гривень. 
Сьогодні на урочистий захід біля Управління патрульної поліції Кропивницького завітали родичі та близькі патрульних, керівництво області та міста – голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, секретар міськради Андрій Табалов, а також, звісно, вище столичне керівництво – начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євген Жуков.
«За 2016 рік ми створили 28 управлінь, наразі це 32 міста на території України, з яких 5 – на території, де проводиться АТО. На даний час у нас працюють 12,5 тисяч співробітників – це наша велика родина. 
Я хочу подякувати вам за службу українському народові, адже не легко, особливо у цей непростий час. Однак ви зробили свій вибір – прийшли, здали іспити, пройшли навчання і зараз патрулюєте вулиці, захищаєте власне місто від небезпек.
У нас є недоліки, однак маємо й безліч здобутків про які, нажаль, іноді забувають. Лише за 2016 рік співробітниками патрульної поліції були врятовані більш ніж 450 людських життів.
Насамкінець хочу наголосити, ми не працюємо на статистику, хоча всі цифри у нас є, ми працюємо для українського народу, громадян нашої рідної країни», – наголосив Жуков.

Зі словами привітань до кропивницьких копів звернулись й посадовці. 

«Я бачу перед собою кращих з кращих – хлопців та дівчат, що прийняли на себе важку ношу і несуть її з честю. Від вас тепер багато чого залежить, однак, як на мене, та довіра, яку вам висловлюють жителі міста – це найкращий показник вашої роботи. Він демонструє, що ви все робите вірно», – наголосив у вітальному слові голова обласної ради Олександр Чорноіваненко
Не міг не підсумувати рік проведеної роботи у керівник кропивницьких патрульних Антон Цюцюра:
«Рівно один рік минув від нашого створення. Цей рік ми помилялись, падали, але вставали і йшли далі. Ніхто не народжений захисником, однак кожен з вас прийняв для себе таке рішення – служити українському народові та захищати його. Я хочу побажати вам наснаги рухатись вперед, здоров’я вам та вашим близьким які розділяють разом з вами усі труднощі через які нам доводиться проходити.  Перший рік – рік становлення і ми справились з цим завданням. Для мене честь служити разом з вами».
До річниці створення Патрульної поліції у місті Кропивницькому кращих з кращих було нагороджено подяками та новими званнями. Завершились урочистості також традиційно – фотографуванням та спілкуванням з рідними. 
Фото – Златопіль
Патрульна поліція Кропивницького відсвяткувала першу річницю з дня заснування
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований