05 жовтня 2024, субота

У Кропивницькому з використанням фотофіксації проводитимуть інвентаризацію гаражів

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького надав відповідь на депутатський запит депутата обласної ради Олексія Мірошниченка щодо неправомірного хаотичного встановлення гаражів у Кропивницькому.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровоградської обласної ради.
Депутат зазначає, що мешканці «спальних» районів міста занепокоєні збільшенням кількості встановлених гаражів на прибудинкових територіях. У зв’язку з цим виникає потреба у проведенні інвентаризації усіх споруд для зберігання транспортних засобів на наявність існування дозвільних документів.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Грабенко повідомляє, що управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради за період 2013-2016 років та січня-квітня 2017 року розглянуто 1228 заяв громадян щодо виділення на прибудинкових територіях земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів, по яких прийнято рішень: про надання у власність – 132, надано в оренду – 29, відмовлено у наданні – 22.
Головному управлінню житлово-комунального господарства надано доручення зобов’язати комунальні підприємства міста з обслуговування житлового фонду провести інвентаризацію гаражів на відповідних прибудинкових територіях з використаннях фотофіксації.
Фото – kr.depo.ua
У Кропивницькому з використанням фотофіксації проводитимуть інвентаризацію гаражів
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований