20 травня 2024, понеділок

В Україні стартує відеоконкурс присвячений підприємцям зі сходу України

В Україні стартує другий конкурс мотивуючого відео «Великі історії малого бізнесу» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та фестивалю соціальної відеореклами Molodiya Festival.
Про це сайту Златопіль повідомили організатори конкурсу.
Програма розвитку ООН в Україні в рамках Програма відновлення та розбудови миру, надала гранти на створення та розвиток власної справи вже близько 550 бізнесам у Донецькій, Луганській та інших областях України. Наразі підприємства успішно працюють та надають робочі місця.
Завдяки кампанії «Великі історії малого бізнесу» режисери-учасники конкурсу стануть причетними до позитивних змін та розвитку у регіоні, який постраждав від збройного конфлікту. В свою чергу, українці познайомляться з успішними проектами підприємців, які, незважаючи ні на що, не залишили власні будинки, а навіть відкрили чи розвинули свій бізнес.
«У нас є дуже багато прикладів успішних бізнесів, які ми підтримали в Донецькій та Луганській областях. Це сироварні, швейні цехи, медичні центри, агроферми та інші підприємства, – відзначив Віктор Мунтяну, керівник Програма відновлення та розбудови миру, що реалізується ПРООН на сході України. – Підприємці не тільки забезпечують свої сім’ї, але й створюють 3-4 нових робочих місця. За два роки на Донбасі завдяки грантам ПРООН було створено вже близько 1 000 нових робочих місць. Цим відеоконкурсом ми ще раз хочемо звернути увагу усієї країни, що в східній Україні успішно розвивається малий та середній бізнес».
Учасником конкурсу може стати не тільки одна особа, а й ціла команда. Відбір відбудеться через портфоліо та резюме. Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні мати досвід роботи на знімальному майданчику. З правилами та умовами подачі заявок можна ознайомитися на сайті www.molodiya.com.ua.
Команди отримають по 30 000 гривень на організаційні витрати запису двох відеороликів про історії успіху підприємців. Зйомки будуть проводитися виключно в Донецькій та Луганській областях, де режисери познайомляться з підприємцями та дізнаються їхні історії.
Відзняти мотивуюче відео – головне завдання конкурсу. Сюжет відео повинен розкривати історію успіху підприємців, формувати позитивний імідж східних регіонів та спонукати інших на створення власного бізнесу.
Призовий фонд конкурсу становить 55 000 грн.
1 місце – 25 000 грн;
2 місце – 15 000 грн;
3 місце – 10 000 грн;
спеціальна відзнака – 5000.
Переможці конкурсу будуть визначені експертним журі та оголошені на церемонії нагородження восени.
Подати заявку на участь у конкурсі:
http://www.molodiya.com.ua/konkurs-velyki-istoriyi-malogo-biznesu-2017/
Інформаційна довідка:
У минулорічному конкурсі «Великі історії малого бізнесу» було відібрано 10 команд режисерів. Учасники у п’яти областях України відзняли по одній мотивуючій історії успіху. Героями відео стали люди, які були змушені покинути рідні міста і села через конфлікт на Донбасі. Мотиваційна кампанія «Великі історії малого бізнесу» реалізується Програмою відновлення та розбудови миру ПРООН за фінансової підтримки Уряду Польщі.

 
Фото
В Україні стартує відеоконкурс присвячений підприємцям зі сходу України
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований