15 травня 2024, середа

Сусідські війни: у Кропивницькому жінка-інвалід, через працівника міськради, два роки живе без опалення

У Кропивницькому дві зими поспіль у власному будинку, через сусіда, який не живе у власному помешканні, мерзне пенсіонерка.

Про це сайту Златопіль розповіла потерпіла Тетяна Іллінічна.

Проживає пані Тетяна в будинку, який розділений на квартири. Одну частину будинку, яка продавалася через якісь там борги, через аукціон купив, за словами жінки, працівник міськради. Затіяв ремонти і вирішив, що каналізаційну комунікацію прокладе під підлогою пані Тетяни, як раз через спальню. Бабуся звісно ж відмовилася. Почалися погрози. Банальні сусідські війни переросли в знущання над літньою жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нa Кірoвoгрaдщині під чaс гaсіння пoжежі рятyвaльники знaйшли тілo жінки

Як результат, чоловік, відключив опалення. І вже другу зиму поспіль літня жінка зимує в холодній квартирі. Електрообігрівач включити не може, бо електрика зникає по всьому будинку.

"Два роки я зимувала в лікарні, зараз же доводиться мерзнути. А що я можу зробити, де йти? Я собі хліба відрізати не можу", – плачучи розповідає жінка.

Тетяна Іллінічна інвалід І групи, має штучну почку. Декілька разів на тиждень ходить в лікарню.

За її словами всі звернення до ЖЕКу марні. Тінібито подали до суду, щоб господар надав доступ до житла, з метою перевірки опалення, але вже другу зиму, вона в квартирі з мінусовою температурою. Чи то суду не було, чи то туди ніхто не звертався- питання відкрите. ..

Жінка каже ходила на прийом до міського голови, але потрапила до секретаря міськради Андрія Табалова, яки запевнив жінку, що в її будинку опалення не передбачено.

"Не розумію, як я 40 років користувалася опаленням і воно було передбачено, а зараз воно не передбачено. Мені доводиться сидіти в холоді. Я не знаю до кого звертатися. Раніше я спілкувалася з новим власником, а зараз його телефон не відповідає і він не з`являється. Навіщо він її купив і не живе там я не знаю", – розповідає жінка.

Наразі жінка просить владу та всіх небайдужих допомогти їй вирішити це питання, так як самостійно обивати пороги вона не може, адже ледь пересувається і то сил вистачає лише поїхати на гемодіаліз. 

Подробиці справи читайте згодом.

Фото: m.znaj.ua

 

 

Сусідські війни: у Кропивницькому жінка-інвалід, через працівника міськради, два роки живе без опалення
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований