29 квітня 2024, понеділок

Скрипалі з Кіровоградщини відзначились на міжнародному конкурсі (ФОТО)

Вихованці Смолінської мистецької школи, що в Маловисківському районі, з успіхом взяли участь у  конкурсі скрипалів в селищі Тальне на Черкащині, звідки родом славетний  музикант Міхаел Ельман. Йому і присвячується цей конкурс, який має статус міжнародного і проводиться вже не вперше. 
За словами директора мистецької школи Тамари Рябчун, конкурс був доволі представницьким, до участі подали заявки понад сорок учасників, серед яких як солісти, так і ансамблі.  
Зокрема, тут змагались скрипалі з Чернівців, Херсону, Луганської області, Львова, Бердичева,Черкас, Умані та інших міст України.
Юні  музиканти зі Смоліного, які презентували Кіровоградщину, виступили досить гідно. Так, ансамбль молодших учнів викладача Оксани Казан здобув на цьому престижному конкурсі третє місце, а старший склад учнів цього ж викладача нагороджений дипломом з відзнакою.
Вдало виступила також вихованка викладача Наталі Вєтрової – Даша Майданюк. Дипломи за участь у конкурсі отримали колектив скрипалів Н.Вєтрової – Еріка Багой і Ірина Мандрика, які презентували сольні номери. 
За словами Тамари Рябчун, участь вихованців у подібних конкурсах – це найкраща перевірка знань і майстерності не лише вихованців, а й певні іспити для викладачів. І вони  їх складають успішно. 

Скрипалі з Кіровоградщини відзначились на міжнародному конкурсі (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований