18 травня 2024, субота

Кропивничан закликали долучитись до акції “Ні! Виборам за законом Януковича”

Координаторка ГО "Центр UA" у Кіровоградській області Любов Лук'янцева запросила кропивничан долучитись до акції "Ні! Виборам за законом Януковича". 
Захід, який відбудеться 15 травня на площі перед міською радою Кропивницького, покликаний звернути увагу уряду на необхідності зміни діючою виборчої системи. Організатори акції закликають Верховну Раду ухвалити Виборчий кодекс та запровадити пропорційну систему з відкритими списками на парламентських і частині місцевих виборів. 
 
Свою підтримку організаторам акції та готовність долучитись до даного процесу на  прес-конференції  задекларували представники місцевих організацій ряду політсил. ВО "Батьківщина" на прес-конференції представляв депутат міської ради Олександр Цертій, від "Сили людей" Павло Топчій, а від "Громадянської позиції" Ірина Озерна.
"Ми готові до змін виборчої системи. Нажаль рівень правової свідомості наших громадян не достатній, тож варто міняти правила гри", – наголос Цертій.
Організатор акції у Кропивницькому Любов Лук'янцева у підсумку закликала городян не лише прийти 15-го числа на площу перед міською радою Кропивницького, а й за можливості долучитись до централізованого заходу, який відбудеться 17 травня у Києві під стінами Верховної Ради.

 

Фото: Златопіль

Кропивничан закликали долучитись до акції “Ні! Виборам за законом Януковича”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований