18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині створили великий сімейний альбом

SAM_2586_1

"Сімейний альбом мого села" – під такою назвою в Маловисківському  районному  будинку культури відкрито чергову  виставку в рамках  проекту "Українська майстерня".
За словами  методиста  РБК   і організатора  подібних експозицій Олени Ткаченко, виставка  триватиме  до початку жовтня, тож  з її експонатами зможуть ознайомитися усі  зацікавлені. 
А подивитися  тут  справді є на що. Як розповіла  Олена  Ткаченко,  унікальні фото світлини на виставку надали  жителі  Малої Виски, Диминого, Миролюбівки, Гаївки, Копанок, Якимівки, Розсохуватки, Оникієвого, Пасічного, Новогригорівки, Плетеного Ташлика, Злинки.
Допомагали в організації виставки працівники клубних закладів, які добре знають людей зі своїх територій, історію і традиції своїх сіл.
З  Плетеного Ташлика на виставку потрапили фото початку 20 -30 років минулого століття, були знімки і позаминулого століття. Цікавими є і події, які увічнені на фото: весілля, шкільні роки, збір урожаю, історії сімей, клубних закладів та сільських будинків культури, організацій і установ, сімейні альбоми, цілі розповіді про село та інше. Споглядаючи на ці  знімки,  відвідувачі  реагують доволі  емоційно, згадуючи і свою  історію у фотографіях… І підтверджуючи  ту  істину, що 
  паперові фото – це таки велика цінність, адже вони можуть зберегти історію на тривалий час, це те, що можна  відчути  на дотик помацати і  навіть  побачити настрій минулих часів…
На Кіровоградщині створили великий сімейний альбом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований