05 травня 2024, неділя

Кіровоградці попрощалась з «Усачем» Євгенієм Тельновим

Театральна площа вже давно стала для кіровоградців місцем смутку та скорботи. От і сьогодні кілька сотень містян провели в останню путь земляка, військовослужбовця батальйону оперативного призначення «Донбас», із позивним «Усач» – Євгенія Львовича Тельнова. 
Життя воїна обірвалось 15 лютого 2015 року в районі села Широкіне Донецької області. Виконуючи бойове завдання, взвод першої роти окремого батальйону «Донбас», в котрому служив Євгеній Тельнов, потрапив у засідку териристів. Виходячи з оточення, Євгеній ціною власного життя витягнув з-під обстрілу двох поранених побратимів.
«Женя був справжнім воїном, справжнім патріотом, котрий на власному прикладі продемонстрував, що значить буди справжнім військовослужбовцем. Він не лише не розгубився під Іловайськом, а ще й підбив 2 танки. Женя не здався в полон, вийшовши з оточення зі зброєю в руках, і так само в бою загинув, рятуючи своїх товаришів», – поділився спогадами про побратима товариш по службі Дмитро Бабкін. 
[widgetkit id=372]
Поховають героя на Рівнянському кладовищі в Кіровограді, у секторі для почесних поховань. В пам’ять про полеглого героя середа, 25 лютого у місті оголошено Днем жалоби.
Кіровоградці попрощалась з «Усачем» Євгенієм Тельновим
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований