02 травня 2024, четвер

На Кіровоградщину повернулись прикордонники (Фото)

Пів сотні військовослужбовців Донецького прикордонного загону, котрі провели рік служби в зоні АТО, нарешті повернулись додому.
Пообіді на площі Героїв Майдану героїв зустрічали близько сотні рідних та близьких героїв, посадовці обласного рівня та просто небайдужі кіровоградці. Квіти, цукерки, кульки та звісно ж посмішки та обійми – усього цього було вдосталь на зустрічі, тож і військовики не стримували емоцій. 
«Звісно дуже раді нарешті повернутись додому, побачитись з рідними, обійняти дружин та дітей. Ми вистояли і повернулись додому живими – це головне. Впевнений за нами послідують й інші, а в Україні вже скоро запанує мир», – запевнив журналістів військовий Владислав Ільїн. 
[widgetkit id=417]
За словами заступника військового комісара області з виховної роботи підполковника Олега Молчанова, це лише перша група військових даного загону, що повернулась на Кіровоградщину. Дві інші мають прибути до кінця цього тижня. Усі прибулі отримують від військового командування відпустку, опісля чого будуть демобілізовані. 
 
 
На Кіровоградщину повернулись прикордонники (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований