26 квітня 2024, п’ятниця

У міліції Кіровоградщини – новий керівник

Новим керівником обласного управління МВС став Сергій Кондрашенко. Про це пише Гречка з посиланням на начальника СЗГ УМВС України в Кіровоградській області Віталіну Бевзенко.
 
Як повідомляється, до цього Сергій Григорович очолював Краматорський міський відділ ГУМВС в Донецькій області. Сам він – уродженець Кіровоградщини і довгий час працював тут в ОВС. Займав посаду замначальника управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області.
Глава ГУМВС Донецької області В'ячеслав Аброськін так охарактеризував Кондрашенка під час його призначення в Краматорськ:
 "У перші дні після визволення Краматорська від бойовиків Сергій Григорович, працюючи заступником начальника управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області, прибув в місто і керував спецоперацією із затримання бойовиків на його території. Хочу відзначити, у нього це вийшло добре"

За інформацією Першої електронної газети, Сергій Кондрашенко, після роботи на Кіровоградщині,  був тимчасово виконуючим обов’язки начальника Краматорського МВ ГУМВС України в Донецькій області, очолював Орджонікідзевський районний відділ Маріупольського міського управління ГУМВС України в Донецькій області. Чемпіон Європи з жиму штанги, трикратний чемпіон України, майстер спорту міжнародного класу. Колегами характеризується як справжній професіонал. 

 

У міліції Кіровоградщини – новий керівник
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований