28 вересня 2024, субота

Ображений хлопець пішов до товариша в гості з ножем

На Кіровоградщині 18-річний парубок прийшов у гості з ножем, від якого сам потім і постраждав. Під час з’ясування стосунків з 45-річним власником будинку між чоловіками сталося сварка, результати якої могли закінчитися для хлопця фатально. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України у Кіровоградській області.
Працівникам Олександрійського міськвідділу міліції інформацію про ножове порання повідомив сам потерпілий. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.
Як з’ясувалося, дізнавшись про конфлікт у результаті якого «начебто» була ображена його знайома подруга, парубок взяв ножа та пішов додому до кривдника, аби з’ясувати стосунки. Однак розмова не склалася. Після поранення, господар будинку виштовхав юнака на вулицю, а сам ліг спати. Проте візит працівників міліції підняв його з ліжка.
За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкцією передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
 
Ображений хлопець пішов до товариша в гості з ножем
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований