17 травня 2024, п’ятниця

Олександрійські волонтери відвезли допомогу у зону АТО

Олександрійські волонтери відвезли допомогу у зону АТОНещодавно волонтери громадського формування «Славутич», що на Кіровоградщині, Качінський Сергій та Воропаєв Олександр разом з приватним підприємцем Михайлом Єнгояном доправили допомогу 11 батальйону та військовим, які дислокуються в районі міст Краматорськ та Сіверськ. Про це Златополю повідомили самі волонтери ГФ "Славутич".
Доправили помічники 10 шт. спальників, 8 шт. форменного одягу, 5 пар взуття, 4 шт. захисних тентів від дощу, предмети особистої гігієни, 50 пар шкарпеток, шланг підкачки, медикаменти, надувні матраци, набори ключів, 2 набори автомобільних головок, коробку передач до автомобіля ГАЗ 53. Та не лише формою чи деталями до автомобіля порадували військових наші земляки: також було доставлено продукти харчування – макаронні вироби, цибулю, помідори, картоплю,мед, олію та питну воду. 
 
 
– Не дивлячись на значне покращення матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців, наші бійці все ще потребують нашої підтримки . – розповідає волонтер громадського формування «Славутич» Олександр Воропаєв. – Зараз існує значна необхідність в цвяхах – 100 мм та 120 мм для блокпостів, дощовиках, резиновому взутті, теплій спідній білизні.
По повернення з зони проведення АТО волонтери передають від військових подяку всім, хто прийняв участь та сприяв в організації поїздки, а саме голові Олександрійської районної державної адміністрації Андрію Коломійцеву, керівнику та батькам учнів танцювального колективу «Авантюрин», олександрійському волонтерському центру, членам громадського формування «Славутич» Сергію Михайловичу Кульгі та Володимиру Васильовичу Стадніченку, а також небайдужому патріоту нашої держави Єнгояну Михайлу.
Олександрійські волонтери відвезли допомогу у зону АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований