26 квітня 2024, п’ятниця

Голова Кіровоградської облради отримав почесний знак “За заслуги перед Збройними Силами”

Почесний нагрудний знак начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України "За заслуги перед Збройними Силами" голові Кіровоградської обласної ради вручив військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату. Про це Златополю повідомили в Кіровоградській обласній раді.
 
Ще від початку військових дій на Сході країни голова обласної ради Олександр Чорноіваненко постійно опікувався проблемами військових, неодноразово їздив у зону антитерористичної операції. За його сприяння з липня 2014 року комунальні підприємства – Автобаза Кіровоградської обласної ради та Об’єднане автогосподарство медичних закладів постійно виконують роботи з відновлення транспортних засобів, що експлуатуються військовими частинами Збройних Сил України. Працівниками підприємств відновлено або надано допомогу в ремонті понад 75 одиниць техніки для 17-го, 34-го, 42-го батальйонів та 3-го полку спеціального призначення, а також передано в оренду 17-му батальйону екскаватор.
 
 
За ініціативи Олександра Чорноіваненка 5 мільйонів гривень передбачено для виконання у 2015 році заходів з мобілізаційної підготовки та мобілізації у обласному бюджеті на цей рік, ще 500 тисяч гривень депутати обласної ради спрямували на виконання заходів обласної комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників антитерористичної операції та вшанування пам'яті загиблих.
 

Голова Кіровоградської облради отримав почесний знак “За заслуги перед Збройними Силами”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований