19 травня 2024, неділя

Знам’янський район перевиконав бюджет на 139%

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко взяв участь у сесії Знам'янської районної ради. Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Депутати поінформували присутніх про джерела надходжень до районного бюджету та їх кількість і повідомили про розподіл коштів від перевиконання, яке за 9 місяців становить 139%. Голова обласної ради наголосив, що районна рада  має прийняти ефективний бюджет у 2017 році.
– Для пришвидшення використання коштів від перевиконання бюджету потрібно детальніше працювати над формуванням бюджету, тому депутати районної ради мають відповідально підійти до цього, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Також голова обласної ради зауважив, що для справжньої децентралізації держава має залишати надходження на місцях і тоді влада зможе користуватись наданими їй повноваженнями. Олександр Чорноіваненко відзначив, що багато питань залишились неврегульованими – ветеринарна медицина та профтехучилища, фінансування яких ще не передано на місця.
У ході сесії депутати обговорили програму підтримки громадських організацій та проголосували за фінансування ради ветеранів, і наголосили, що до кінця року додаткові кошти будуть спрямовані на представництво Червоного Хреста в районі.
Фото – з офіційного порталу Кіровоградської обласної ради
Знам’янський район перевиконав бюджет на 139%
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований