19 травня 2024, неділя

Громадська рада при Кіровоградській ОДА звернеться до Гройсмана щодо монетизації субсидій і зменшення тарифів

Вчора, 27 жовтня, відбулося чергове засідання Громадської ради при Кіровоградській облдержадміністрації, під час якого обговорили актуальне на сьогодні питання – підвищення тарифів на послуги ЖКГ. Про це повідомляє кореспондент Златополя
У засіданні ради взяли участь 33 із 48 членів ради. Розпочали засідання із виступу директора департаменту житлово-комунального господарства Кіровоградської ОДА Ольги Довжук, яка озвучила статистику отримання субсидії. 
Під час засіадння члени ГР зазначали, що люди обуренні, адже вартість газу, електроенергії та води значно вища, ніж кілька місяців тому. На думку активістів, такі ціни є необґрунтованими, а підвищення мінімальної заробітної плати, котре нещодавно анонсував Гройсман, не врятує ситуацію. 
Як повідомив нашому кореспондентові голова Громадської ради Олександр Гавриленко, 40% сімей на Кіровоградщині, вважають принизливим отримання субсидії і тому виступають за монетизацію пільг.
Не отримавши відповіді на питання щодо тарифів, котрі частково віднесено до компетенції місцевих органів влади, активісти пішли іншим шляхом і написали звернення до Прем'єра України Володимира Гройсмана з проханням обґрунтувати тарифи на послуги ЖКГ. 
Крім того, члени Громадської ради написали Гройсману ще одне звернення, у якому прохали підтримати ініціативу народного депутата Костянтина Яриніча щодо надання особливого статусу місту Кропивницький, що у свою чергу надасть багато переваг, як жителям так і самому місту (деталі – за посиланням).
Ілюстрація – uapress.info
 

Громадська рада при Кіровоградській ОДА звернеться до Гройсмана щодо монетизації субсидій і зменшення тарифів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований