19 травня 2024, неділя

Майже на 140 млн грн поповнили надходження єдиного податку до місцевих бюджетів платники Кропивницької ОДПІ

Протягом року платники Кіровоградської ОДПІ, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів 139,8млн.грн. єдиного податку, це на 47,7млн.грн. більше ніж надходження аналогічного періоду минулого року. Про це пише Златопіль з посиланням на прес-службу установи.
Юридичні особи – платники єдиного податку перерахували до місцевих бюджетів – 23,2млн.грн., що на 8,6млн.грн. більше, ніж за 2015 рік, фізичні особи – підприємці забезпечили надходження по єдиному податку на суму  – 77,3млн.грн., що на 21,7млн.грн. більше ніж торік, юридичні особи – платники єдиного податку IV групи, які працюють в агросекторі сплатили – 39,3млн.грн. єдиного податку, що на 17,4млн.грн. більше ніж у минулому році. Про це повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.
Надходження податків і зборів до місцевих бюджетів має велике значення, адже місцеві бюджети є безпосереднім джерелом видатків на потреби громади, і єдиний податок – це саме той вид оподаткування, кошти від якого безпосередньо потрапляють до місцевого бюджету територіальної громади, тим самим приносять користь конкретній місцевій громаді у вигляді її розвитку в умовах сьогодення. 
фото – finance.ua
 
Майже на 140 млн грн поповнили надходження єдиного податку до місцевих бюджетів платники Кропивницької ОДПІ
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований