21 травня 2024, вівторок

Петиції до міськради Кропивницького про тролейбусний маршрут на Нове не вистачає всього 140 голосів

Петиції, якою вимагається від міської ради Кропивницького запустити тролейбусне сполучення за маршрутом №274 м.Кропивницький – смт. Нове не вистачає усього лиш 142 голосів. На даний момент зібрано уже 308 підписів, до кінця збору підписів залишилося 10 днів, інформує Златопіль.
Автор петиції, Костянтин Вербицький, зазначає, що для налагодження такого сполучення необхідно  8 км. подвійної дротової лінії і технічне рішення щодо раціонального перетину автомобільної обїздної дороги що підсилу сучасним інженерам та будівельникам.
За розрахунками автора петиції, на сьогодні пасажиропотік за даним маршрутом оцінюється в 1,5 мільйона пасажирів на рік і з розвитком селища лише зростатиме. Сам же розвиток селища багато в чому залежить від налагодженого транспортного сполучення, адже Нове має хороший потенціал розвитку.  
–  Створення тролейбусного маршруту має стратегічне значення для смт. Нове як для теперішнього покоління, так і для наступного, та міста загалом, для його елетротранспортної галузі, її розширення та зміцнення. Тролейбусна лінія має велике значення для статусу та довгострокову перспективу розвитку міста на десятиліття, збільшення меж міста та впевненість громадян у завтрашньому дні щодо наявності стійкого транспортного сполучення, яке притаманно обласним центрам. – йдеться у петиції. 
У петиції зазначається. що даний тролейбусний маршрут повинен обслуговуватися саме комунальним підприємством, адже саме така форма обслуговування виявилась найбільш надійною та дешевою для пересічного мешканця, а Приватні перевізники нехтують правилами безпеки та не виконують умови договору і, до того ж, встановлюють більшу вартість проїзду – що не є в інтересах громадян. 
Підписати петицію можна за цим посиланням.
Ілюстрація – bahmut.com.ua
Петиції до міськради Кропивницького про тролейбусний маршрут на Нове не вистачає всього 140 голосів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований