29 вересня 2024, неділя

У Кіровоградській ОДА думають над стратегією розвитку області і мають проектів на 3,2 мільярда

У Кіровоградській ОДА на засіданні робочої групи з проведення моніторингу по оцінці результативності державної регіональної політики в області під керівництвом першого заступника голови ОДА Сергія Коваленка розглянуто план заходів на 2018-2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області. 
Про це пише Златопіль із посиланням на офіціний портал Кіровоградської ОДА. 
Детальніше про проект Плану заходів на 2018-2020 роки проінформувала директор департаменту економіки та торгівлі ОДА Ніна Рахуба. 
За її словами, Стратегія розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року – це основний програмний документ на середньостроковий період, призначення якого полягає у забезпеченні розвитку територій та суттєвому поліпшенні якості життя населення. 
Ніна Рахуба повідомила, що на даний час від РДА, МВК та ОТГ надійшло всього 202 пропозиції до Плану заходів. Найбільше надано проектів Онуфріївською (21), Петрівською (14) та Олександрівською (13) райдержадміністраціями та Олександрійським (23), Кіровоградським (18), Світловодським (15) міськвиконкомами. І лише по кілька проектів – від Гайворонської (2), Долинської (1) та Маловисківської (1) райдержадміністрацій. 9 проектів подали 3 ОТГ: Новоукраїнська (4), Бобринецька (3) та Маловисківська (2). 
– Загалом до Плану заходів ввійшло 36 проектів регіонального розвитку на загальну суму 3,2 млрд.грн., – зазначила Ніна Рахуба. – Основне завдання на сьогодні – іще раз проаналізувати проекти і вже зараз розпочати роботу по підготовці до їх реалізації у 2018 році. 
Директор департаменту також охарактеризувала основні галузеві регіональні проекти, що внесено до Плану заходів на 2018 рік. 
Ілюстрація – meria.sumy.ua
У Кіровоградській ОДА думають над стратегією розвитку області і мають проектів на 3,2 мільярда
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований