19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині цього року планують відкрити ще 3 комунальні аптеки

У Бобринці, Олександрії та Долинській у 2017 році заплановано відкриття трьох нових комунальних аптек. Дану інформацію було озвучено під час нараду з питань забезпечення паліативною допомогою жителів Кіровоградщини, що проходила в Кіровоградській ОДА, передає Златопіль із посиланням на офіційний портал облдержадміністрації.
Як повідомляється, в обласному центрі наркотичні знеболюючі реалізовують в аптеці та аптечних пунктах комунального підприємства облради "Кіровоградфармація". Саме тут відпускають за рецептами відповідні ліки пацієнтам з області. На сьогодні, зазначалося під час наради,  необхідно створити можливість, щоб хворі могли отримувати паліативну допомогу якомога ближче до місця проживання.
Зокрема, у планах на 2017 рік відкриття в області 3 комунальних аптек – у Бобринці, Олександрії та Долинській. Передбачається, що аптека в Олександрії забезпечуватиме пацієнтів усіх східних районів області, аптеки в Бобринці та Долинській також стануть центрами доступу до відповідних препаратів для пацієнтів найближчих районів.
Наступним населеним пунктом, де буде відкрито таку аптеку, за попередніми прогнозами, має стати Голованівськ. Така аптека забезпечить паліативною допомогою хворих із західних районів Кіровоградщини.
Ілюстрація – vkurse.ua
 

На Кіровоградщині цього року планують відкрити ще 3 комунальні аптеки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований