06 жовтня 2024, неділя

Уряд виділив 452 тисячі на добудову будинку для військових у Кропивницькому

Розпорядженням №214-р від 29 березня Кабінет міністрів України затвердив розподіл коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво та придбання житла для військовослужбовців Збройних Сил України на 2017 рік. Серед об'єктів, на які розподілені кошти і довгобуд для військових з Кропивницького, інформує Златопіль.
Згідно з додатком до Розпорядження, на будівництво 140-квартирного житлового будинку (друга черга — 70 квартир) у м. Кропивницький по вулиці Космонавта Попова, 16/17 виділяється 452 тисячі гривень.
Разом з тим, кореспондентам "Златополя" поки не вдалося з'ясувати чому саме цю суму виділили на будинок для військових та на які саме потреби будуть витрачені дані кошти. В Управлінні капітального будівництва Кіровоградської ОДА повідомили, що не мають стосоунку до реалізації проекту будинку для військових, оскільки замовником робіт виступає Міністерство оборони. У Південному управлінні капітального будівництва Міністерства оборони України, яке і виступає замовником робіт, "Златополю" не змогли пояснити на що саме витратять кошти, виділені на кропивницький довгобуд, адже відомство ще не отримало розпрорядження "із мокрою печаткою". Не прокоментували в ПУКБ МО суму в 452 тисячі, якої явно замало для добудови будинку. 
Джерела "Златополя" в Кабінеті міністрів України також не змогли пояснити чому саме 452 тисячі було виділено на даний будинок в Кропивницькому. В Кабміні кажуть, що саме таку суму запросили в Міноборони.
В ПУКБ МО пообіцяли детальніше прокоментувати виділення коштів на будинок в Кропивницькому одразу після ознайомлення з документом.
Загалом, розпорядженням розподіляється 751 мільйон гривень, з яких:
– на будівництво (реконструкцію) житлових об'єктів – 299 963,8 тис. гривень;
– на придбання житла на вторинному ринку та на умовах пайової участі – 231 558,5 тис. гривень;
– на грошову компенсацію військовослужбовцям та членам їх сімей за належне їм для отримання жиле приміщення – 219 500,0 тис. гривень.
Ілюстрація – tva.ua
Уряд виділив 452 тисячі на добудову будинку для військових у Кропивницькому
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований