22 травня 2024, середа

Верховна Рада розглянула звернення депутатів Кіровоградської облради щодо підвищення пенсій

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України розглянув звернення депутатів Кіровоградської обласної ради щодо осучаснення розміру пенсій, інформує Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровоградської обласної ради.
На десятій сесії обласної ради було підтримано Рішення № 254 від 10 березня 2017 року щодо направлення звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, у якому депутати Кіровоградської обласної ради вимагають від Уряду підвищити розміри соціальних пенсій до рівня прожиткового мінімуму та підвищити мінімальну пенсію у разі наявності в особи необхідного трудового стажу.
Як зазначає перший заступник голови Комітету Верховної Ради України Сергій Каплін, з метою вирішення питання щодо осучаснення розмірів раніше призначених пенсій, на розгляд Верховної Ради України внесено ряд законопроектів, зокрема, за реєстр. №№ 1020, 2945, 4318. Крім того, народними депутатами України внесені законопроекти за реєстр. №№ 5724, 5724-1, якими пропонується підвищити розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, з 1 березня 2017 року до 3000 гривень та 3200 гривень відповідно, а також провести перерахунок пенсій з урахуванням нового розміру прожиткового мінімуму.
Фото – rozumna-sila.org
Верховна Рада розглянула звернення депутатів Кіровоградської облради щодо підвищення пенсій
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований