19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині аудитори знайшли порушень майже на 10 мільйонів гривень

За січень-квітень 2017 року управлінням Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області проведено 17 ревізій фінансово-господарської діяльності, 3 перевірки державних закупівель та 1 фінансовий аудит діяльності суб’єкту господарювання державного сектору економіки і виявлено  порушень фінансово-бюджетної дисципліни, що призвели до втрат, на загальну суму понад 9,8  млн грн.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням прес-службу управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.
Забезпечено відшкодування порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму майже 2,1 млн грн. 
За результатами контрольних заходів керівниками установ прийнято 12 управлінських рішень, за переданими матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами розпочато 2 досудових розслідування та вручено 6 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
За допущені фінансові порушення 51 посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності, до дисциплінарної та матеріальної відповідальності притягнуто 20 посадових осіб.
Крім того повідомляємо, що за номером (0522) 24-44-96 можна проінформувати про виявлення фактів можливих корупційних та інших неправомірних дій посадових осіб управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.
Ілюстрація – rbc.ua
 

На Кіровоградщині аудитори знайшли порушень майже на 10 мільйонів гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований