28 квітня 2024, неділя

У Петрівському районі за кошти спонсора ремонтують лікарню і ФАП (ФОТО)

Днями голова Петрівської райдержадміністрації Сергій Завалій та його перший заступник Тетяна Панета, голова районної ради Тамара Сакара та генеральний директор ПрАТ «ЦГЗК» Дмитро Шевчик ознайомилися з ходом ремонтних робіт, які активно проходять у відділеннях Петрівської ЦРЛ та Богданівському ФАПі.
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Петрівської РДА, що в Кіровоградській області.
Проведення капітальних ремонтів у частині терапевтичного і пологовому відділеннях центральної районної лікарні та фельдшерсько-акушерському пункті с.Богданівки стали можливими завдяки виділеним коштам ПрАТ «ЦГЗК», в рамках Угоди про соціально-економічне партнерство, яку сторони підписали 25 квітня 2017 року.
Наразі проходить найактивніша фаза ремонтних робіт. В приміщеннях ЦРЛ вирівнюються, штукатуряться стіни й стеля, бетонується підлога, замінюється сантехніка та електропроводка, укладається кахельна плитка тощо. Тут до кінця року будуть створені гарні, комфортні умови для пацієнтів, лікарів та медперсоналу.
Керівники оглянули і дитяче відділення лікарні, де за кошти районного бюджету, в рамках програми голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка «Здоров’я наших дітей» теж проходять ремонтні роботи. В їдальні та харчоблоці відділення роботи вже завершилися, наразі підрядники укладають кахель у пральній, душовій та туалетних кімнатах.

В поліклінічному відділенні роботи ще не розпочаті через довгу процедуру отримання дозволів, адже саме приміщення збудоване в 1905 році і є архітектурною пам’яткою. Сергій Завалій, Тамара Сакара, Дмитро Шевчик, Тетяна Панета, разом із головним лікарем Петрівської ЦРЛ Миколою Яновським, оглянули діагностичний центр відділення, де вже зроблений ремонт, і ті приміщення, які ремонту потребують.
Оглядаючи фельдшерсько-акушерський пункт с.Богданівки, де вже замінено покрівлю і ведуться інші ремонтні роботи, голова  райдержадміністрації Сергій Завалій, зокрема, зазначив:
«Ми собі поставили амбітні завдання – щоб на території кожної громади був сучасний, комфортний заклад охорони здоров’я, адже сільська медицина має бути доступною для всіх. Впевнений, в Богданівській сільській раді медична установа відповідатиме всім сучасним вимогам і значно покращиться надання допомоги жителям і проведення профілактичної роботи.»
Підсумовуючи побачене генеральний директор ПрАТ «ЦГЗК» Дмитро Шевчик зазначив: 
«Я задоволений побаченим, ремонти проводяться якісно, в бригадах працюють висококваліфіковані спеціалісти, які добросовісно виконують всі роботи.»
Фото – Петрівська РДА
У Петрівському районі за кошти спонсора ремонтують лікарню і ФАП (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований