18 травня 2024, субота

Смолінська шахта запрацює 1 серпня

У Смоліному, що в Маловисківському районі Кіровоградської області,  відбулась конференція трудового колективу шахти, у якій взяв участь Генеральний директор ДК "Ядерне паливо" Сергій Дробот.
Про це інформує кореспондент Златополя у Маловискіському районі.
І хоча на порядку денному стояло питання про виконання колективного договору за перше півріччя, набагато актуальнішим було те, чи почують шахтарі щось конкретне про перспективи відновлення роботи шахти. І таке запевнення з вуст Сергій Дробота прозвучало – він зачитав наказ по ДП "Схід ГЗК", відповідно до якого в період до 1 серпня на шахті має бути проведено усі необхідні підготовчі роботи, аби розпочати повноцінний видобуток руди.
За словами керівника Концерну, ставиться завдання подолати відставання від графіка видобутку, наростивши виробництво. Таку інформацію учасники конференції сприйняли позитивно, сподіваючись, що тепер, коли є відповідний наказ, а він базується на рішеннях профільного відомства про видачу дозволу на проведення робіт, шахта нарешті запрацює і соціальна напруга в селищі, що була викликана її вимушеним  простоєм, нарешті спаде. 
Ілюстрація – blogspot.com
 

Смолінська шахта запрацює 1 серпня
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований