17 травня 2024, п’ятниця

Промисловість Кіровоградщини виросла в межах статистичної похибки

Випуск промислової продукції у Кіровоградській області у січні–червні 2018р, порівняно з відповідним періодом минулого року, збільшився, на 1,9%. 

Про це Златополю повідомили в ГУ Статистики в Кіровоградській області.
найбільше зростання зафіксовано – у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 24,2%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устаткування – на 8,5%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 5,5%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 5,4%.
У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів індекс промислової продукції становив 98,2%.Зростання обсягів відбулося у виробництві напоїв на 42,6%, молочних продуктів – на 23,3%, інших харчових продуктів – на 3,1%, м’яса та м’ясних продуктів – на 1,2%. Водночас зменшились обсяги виробництва продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 11%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 6%, олії та тваринних жирів – на 4,2%.
Фото – procherk.info
 

Промисловість Кіровоградщини виросла в межах статистичної похибки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований